285-K

Vila Rab smještena je na Otoku Rabu u neposrednoj blizina stare jezgre grada Raba. Udaljena svega 10 minuta šetnje od prvih Rapskih plaža i stare jezgre grada Raba. Vila Rab pruža predivan pogled na more, staru jezgru grada Raba, te na obližnje otoke Lošinj, Cres i Pag.

Vila se prostire na 400 m2 parcele sa 260 m2 stambenog prostora, što uključuje prizemni apartman od 120 m2, dva apartmana od 60 m2 koja se nalaze na prvom katu, okućnicom ukrašenom mediteranskim biljem, vanjskim jacuzzijem, vanjskom kuhinjom te vlastitom garažom.

Apartman u prizemlju sastoji se od prostranog dnevnog boravka s kaminom, spojenog sa blagavaonom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaone, wc-a i ostave, te loggiom koja pruža predivan pogled prema gradu Rabu i moru.

Oko kuće se nalazi okućnica s terasama na svakoj strani. Na zapadnom dijelu kuće nalazi se roštilj, peka, te vanjska kuhinja, a na istočnom dijelu kuće nalazi se terasa s jacuzzijem koja pruža pogled na grad Rab i more.

Na prvom katu nalaze se dva apartmana koja imaju zaseban ulaz sa stražnje strane kuće. Prvi apartman veličine 55 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i spavaće sobe, te kupaone i prostrane terase s koje se pruža predivan pogled na moru i na grad Rab. Apartman je predviđen za 4-6 osoba.
Drugi apartman, veličine 60 m2 sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, te dvije spavaće sobe i kupaone. Apartman je predviđen za 6-8 osoba. Terasa pruža predivan pogled prema moru i staroj jezgri grada Raba.

Svi apartmani su opremljeni klimama, TV-om, centralnim grijanjem.

cijena 3.300.000.- Kn (440.000.- €)